“Zig Zag” karkötő

A “Zig Zag” karkötő a cikk-cakkos formában elhelyezett elemekről kapta a nevét, négyszögletes fekete kristályokból és fazettált ezüstszínű fazettált kristályokból áll, ezüstszínű fém szálakkal. Egy egyedi és modern dizájn, mely az elemek elhelyezések által egy kontemporális és minimalista divatékszert alkot. Igazán remek kiegészítő bussiness öltözékekhez vagy elegáns, szimpla ruhákhoz.

“Zig Zag”karkötõfeketeezüstszínûtéglalapkerek formájúfazettáltkristályminmalistaegyedimodernbusiness outfitékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Zig Zag” karkötő

(kód: 7892)
1405 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Zig Zag” karkötő a cikk-cakkos formában elhelyezett elemekről kapta a nevét, négyszögletes fekete kristályokból és fazettált ezüstszínű fazettált kristályokból áll, ezüstszínű fém szálakkal.

Egy egyedi és modern dizájn, mely az elemek elhelyezések által egy kontemporális és minimalista divatékszert alkot. Igazán remek kiegészítő bussiness öltözékekhez vagy elegáns, szimpla ruhákhoz.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 18.5 + 3.5 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk