“Warm Colours” nyakék

A “Warm Colours” nyakék érdekes és őszi színekben pompázó elemei a következők: zöld és aranyszínű üveggyöngyök, aranysárga kásagyöngyök, narancssárga dekoratív elemek és szabálytalan formájú sárga és barna gyöngyház kövek. A középső rész hulló falevelek stilizált mása, hangulatos és vonzza a tekintetet. Üveggyöngyök átmérője: 1 - 0.6 cm Az őszies színek kavalkádja remek kiegészítőt hoz létre, egy vizuálisan kellemes divatékszert mellyel rengeteg öltözéket lehet kombinálni.

nyakékőszisárganarancssárgabarnazöldgyöngyházüveggyöngyelasztikus száluniverzális méretékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Warm Colours” nyakék

(kód: 7998)
2370 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Warm Colours” nyakék érdekes és őszi színekben pompázó elemei a következők: zöld és aranyszínű üveggyöngyök, aranysárga kásagyöngyök, narancssárga dekoratív elemek és szabálytalan formájú sárga és barna gyöngyház kövek. A középső rész hulló falevelek stilizált mása, hangulatos és vonzza a tekintetet.

Üveggyöngyök átmérője: 1 - 0.6 cm

Az őszies színek kavalkádja remek kiegészítőt hoz létre, egy vizuálisan kellemes divatékszert mellyel rengeteg öltözéket lehet kombinálni.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 46 + 7 cm