“Turqoise Boho Autumn” nyakék

A “Turqoise Boho Autumn” nyakék egy boho inspirálódású divatékszer, melyet boho casual outfittekkel lehet kombinálni. A nyakék több medál típusú elemből áll, melyek egy hosszú, ezüstszínű láncon függnek. A legszembetűnőbb elem egy antikolt fém keretbe helyezett, ovális formájú türkiz howlit kő. A medál alatt két barna fordított bőr imitáció rojt és egy gótikus ihletésű, ezüstszínű antikolt fém kulcs található. Igazán erőteljes boho chic kisugárzású nyakék, mely nem hiányozhat őszi divatékszer repertoárotkból. Kreatív és bohém egyéniségek száémára ajánlott kiegészítő.

“Boho Autumn”medáltürkizhowlitantikoltezüstszínű foglalatfémkulcsszárnybarna fordított bőr imitációbojtékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Turqoise Boho Autumn” nyakék

(kód: 7943)
1850 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Turqoise Boho Autumn” nyakék egy boho inspirálódású divatékszer, melyet boho casual outfittekkel lehet kombinálni.

A nyakék több medál típusú elemből áll, melyek egy hosszú, ezüstszínű láncon függnek. A legszembetűnőbb elem egy antikolt fém keretbe helyezett, ovális formájú türkiz howlit kő. A medál alatt két barna fordított bőr imitáció rojt és egy gótikus ihletésű, ezüstszínű antikolt fém kulcs található.

Igazán erőteljes boho chic kisugárzású nyakék, mely nem hiányozhat őszi divatékszer repertoárotkból. Kreatív és bohém egyéniségek száémára ajánlott kiegészítő.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 73 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk