Türkiz howlit köves háromsoros "Greek Mood" nyakék

Türkiz howlit köves háromsoros nyakék, fehér üveggyöngyökből és henger alakú fehér gyöngyházból, aranyszínű díszítő elemekkel. A nyakék centrális részén az érme és gyöngy formájú howlit és a fehér gyöngyház elemek ritmikus sorrendbe vannak felfűzve, háromszöget alkotva. Howlit elemek átmérője: 0.8 - 1.6 cm Üveggyöngyök átmérője: 0.6 cm A "Greek Mood" nyakéket a napfényes Görögország ihlette, a fehérre meszelt házak, a kékes mozaikok és díszítések, melyek kontrasztot képeznek a tintakék égbolttal. A görögös stílus fő jellemzői az egyszerűség, minimalizmus és világosság, ezek a jellemzők a fülbevaló elemeiben és összességében is visszaköszönnek.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsuhowlitnyakékfehérgyöngyházaranyszínű elemekérmegyöngy. görög

Türkiz howlit köves háromsoros "Greek Mood" nyakék

(kód: 7314)
4150 FT
Divatékszerek bemutatása

Türkiz howlit köves háromsoros nyakék, fehér üveggyöngyökből és henger alakú fehér gyöngyházból, aranyszínű díszítő elemekkel. A nyakék centrális részén az érme és gyöngy formájú howlit és a fehér gyöngyház elemek ritmikus sorrendbe vannak felfűzve, háromszöget alkotva.

Howlit elemek átmérője: 0.8 - 1.6 cm
Üveggyöngyök átmérője: 0.6 cm

A "Greek Mood" nyakéket a napfényes Görögország ihlette, a fehérre meszelt házak, a kékes mozaikok és díszítések, melyek kontrasztot képeznek a tintakék égbolttal. A görögös stílus fő jellemzői az egyszerűség, minimalizmus és világosság, ezek a jellemzők a fülbevaló elemeiben és összességében is visszaköszönnek.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 55 cm