Triple Sweet fülbevaló szett

Három pár fülbevalóból álló szett, melyet akár egyszerre is hordhatóak, persze azok számára akiknek több lyuk van a fülében. Ezt nagyban befolyásolhatja a öltözködési stílusunk és az alkalom, melyre ezen bizsukkal éksítjük magunkat. A szett egyik eleme a pillangó formájú fülbevalópár, ezüstszínű antikolt fémből, fehér kristállyal. Hossza: 1.1 cm A második a világos rózsaszín, szív formájú, kristály fülbevaló. Hossza: 1.3 cm A harmadik pár fülbevaló egy egyszerű fehér, különleges fényű üveggyöngy fülbevaló. Atmérő: 1 cm A doboz termék bemutatás céljából van jelen.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu3 pár fülbevalófülbevaló szetttriple sweetnyárikislánypasztellüveggyöngyszívakrilfémezüstszínű

Triple Sweet fülbevaló szett

(kód: 7706)
925 FT
Divatékszerek bemutatása

Három pár fülbevalóból álló szett, melyet akár egyszerre is hordhatóak, persze azok számára akiknek több lyuk van a fülében. Ezt nagyban befolyásolhatja a öltözködési stílusunk és az alkalom, melyre ezen bizsukkal éksítjük magunkat.
A szett egyik eleme a pillangó formájú fülbevalópár, ezüstszínű antikolt fémből, fehér kristállyal.
Hossza: 1.1 cm

A második a világos rózsaszín, szív formájú, kristály fülbevaló.
Hossza: 1.3 cm

A harmadik pár fülbevaló egy egyszerű fehér, különleges fényű üveggyöngy fülbevaló.
Atmérő: 1 cm

A doboz termék bemutatás céljából van jelen.