“Tinker Bell” nyakék

A “Tinker Bell” nyakék a nőies öltözködés és stílus jegyeit viseli. Egy sor krémszínű üveggyöngyből és aranyszínű fémből készült. A nyakék asszimetrikus, mivel egy a része gyöngyökből, másik fele aranyszínű, kerek szemű láncból áll. A nyakék egy tündérkét abrázoló medálban végződik, mely aranyszínű fémből készült, fehér kristályokkal. A nyakék többféleképpen hordható, Y vagy V alakban, zárrendszere lehetővé teszi multifunkcionaleitását. Remek kiegészítő mélyen dekoltált blúzok vagy elegáns ruhák számára.

nyakéktündéttinker bellaranyszínűkrémszínűüveggyöngyfémmedáltündérkristályékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Tinker Bell” nyakék

(kód: 7933)
1815 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Tinker Bell” nyakék a nőies öltözködés és stílus jegyeit viseli. Egy sor krémszínű üveggyöngyből és aranyszínű fémből készült. A nyakék asszimetrikus, mivel egy a része gyöngyökből, másik fele aranyszínű, kerek szemű láncból áll.

A nyakék egy tündérkét abrázoló medálban végződik, mely aranyszínű fémből készült, fehér kristályokkal. A nyakék többféleképpen hordható, Y vagy V alakban, zárrendszere lehetővé teszi multifunkcionaleitását. Remek kiegészítő mélyen dekoltált blúzok vagy elegáns ruhák számára.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 73 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk