Személyre szabott “Creativity” nyakék

”Creativity” nyakék, színes akril láncszemekből készült. A nyakék 22 láncszemből áll. A láncszemek összeállítását 9 különböző színből lehet kiválasztani, a színek sorrendjét megrendeléskor kell véglegesíteni. A nyakék fém zárrendszerrel és lánccal van ellátva. Remek színkombinációkat és érdekes, kreatív nyakéket készíthettek magatoknak! A láncszemek színei a neon trendet követik, fiatalos, friss és vidám hangulatú nyakéket lehet kreálni a rendelkezésre álló színekből.

creativityszínesfrissfiatalosneon színektrendifeketepiroszöldnarancssárgasárgafehérkékrózsaszínlilakreatívszemélyre szabottnyakékakrilláncékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Személyre szabott “Creativity” nyakék

(kód: 7856)
1480 FT
 1630 FT
Divatékszerek bemutatása

”Creativity” nyakék, színes akril láncszemekből készült. A nyakék 22 láncszemből áll. A láncszemek összeállítását 9 különböző színből lehet kiválasztani, a színek sorrendjét megrendeléskor kell véglegesíteni. A nyakék fém zárrendszerrel és lánccal van ellátva.

Remek színkombinációkat és érdekes, kreatív nyakéket készíthettek magatoknak! A láncszemek színei a neon trendet követik, fiatalos, friss és vidám hangulatú nyakéket lehet kreálni a rendelkezésre álló színekből.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 51.5 cm
Szélesség: 1.5 cm