Személyre szabott “Creativity” karkötő

”Creativity” karkötő, színes akril láncszemekből készült. A karkötő 13 láncszemből áll. A láncszemek összeállítását 9 különböző színből lehet kiválasztani, a színek sorrendjét megrendeléskor kell véglegesíteni. A karkötő fém zárrendszerrel és lánccal van ellátva. Remek színkombinációkat és érdekes, kreatív karkötőt készíthettek magatoknak! A láncszemek színei a neon trendet követik, fiatalos, friss és vidám hangulatú karkötőket lehet kreálni a rendelkezésre álló színekből.

creativityszínesfrissfiatalosneon színektrendifeketepiroszöldnarancssárgasárgafehérkékrózsaszínlilakreatívszemélyre szabottkarkötőakrilláncékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Személyre szabott “Creativity” karkötő

(kód: 7857)
1075 FT
 1185 FT
Divatékszerek bemutatása

”Creativity” karkötő, színes akril láncszemekből készült. A karkötő 13 láncszemből áll. A láncszemek összeállítását 9 különböző színből lehet kiválasztani, a színek sorrendjét megrendeléskor kell véglegesíteni. A karkötő fém zárrendszerrel és lánccal van ellátva.

Remek színkombinációkat és érdekes, kreatív karkötőt készíthettek magatoknak! A láncszemek színei a neon trendet követik, fiatalos, friss és vidám hangulatú karkötőket lehet kreálni a rendelkezésre álló színekből.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 19 + 7 cm
Szélesség: 1.5 cm