Piros-barna hosszú nyakék korallból és kristályokból

Piros korall gyöngyökből, aranyszínű üveggyöngyből, piros, fehér és barna kristályokból készült nyakék. Elöl összekötve kell hordani, ez bizonyos szabadságot és kreativitást is ad, mivel magunk határozhatjuk meg a nyakék hosszát, akár duplán is viselhetjük. Kristályok méretei: 0.4-0.7 cm Gyöngyök mérete: 0.6 cm Boho chic stílusú, laza és cool öltözetek remek kiegészítője lehet ez a színes divtékszer. Denim anyagú ingekkel, dzsekikkel, fordított bőr mellényekkel, egyszerű vagy akár horgolt toppokkal remekül passzol.

korallnyakékkristálygyöngyfeketehosszúékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Piros-barna hosszú nyakék korallból és kristályokból

(kód: 6564)
2705 FT
Divatékszerek bemutatása

Piros korall gyöngyökből, aranyszínű üveggyöngyből, piros, fehér és barna kristályokból készült nyakék. Elöl összekötve kell hordani, ez bizonyos szabadságot és kreativitást is ad, mivel magunk határozhatjuk meg a nyakék hosszát, akár duplán is viselhetjük.

Kristályok méretei: 0.4-0.7 cm
Gyöngyök mérete: 0.6 cm

Boho chic stílusú, laza és cool öltözetek remek kiegészítője lehet ez a színes divtékszer. Denim anyagú ingekkel, dzsekikkel, fordított bőr mellényekkel, egyszerű vagy akár horgolt toppokkal remekül passzol.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 94 cm