Picasso Jasper karkötő

Duplasoros Picasso Jasper karkötő, két sor fekete fa gyöngyből, fekete picasso jáspis kővel a közepén, a kő két oldalán fekete fazettált kristályokkal. A picasso jáspis kő nagyon absztrakt színezése és foltozása alapján kapta a nevét, fekete, szürke és fehér vonalak egyvelege alkotja. Az elemek elasztikus szálra vannak felfűzve. Egy monkróm karkötő, mely ennek a tulajdonságának köszönhetően egyszerűen kombinálható különböző stílusokkal és színekkel.

Picasso Jasperkarkötőfeketefagyöngypicassojáspisfazettáltkristályékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Picasso Jasper karkötő

(kód: 8044)
1220 FT
Divatékszerek bemutatása

Duplasoros Picasso Jasper karkötő, két sor fekete fa gyöngyből, fekete picasso jáspis kővel a közepén, a kő két oldalán fekete fazettált kristályokkal. A picasso jáspis kő nagyon absztrakt színezése és foltozása alapján kapta a nevét, fekete, szürke és fehér vonalak egyvelege alkotja. Az elemek elasztikus szálra vannak felfűzve.

Egy monkróm karkötő, mely ennek a tulajdonságának köszönhetően egyszerűen kombinálható különböző stílusokkal és színekkel.

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk