Neon Party nyakék

A nyakék központi része a két fehér kerek gyöngyház, mely 2 könnycsepp alakú és egy kerek gyöngyházra van helyezve, dupla, fonott, neon sárga természetbarát bőrrel összefonva. A gyöngyházak egy érdekes formát hoznak létre ebben az esetben, mely minimalista és absztrakt is egyben. A sárga és fehér kontrasztja pozitív energiát és vitalitást sugároz. A neon színeknek egy nagyon felkapott trendje van idén nyáron, a strand- és fesztiválszezon vezető stílusává léptek elő. Viselj “electic neon” színeket, melyek kiemelik lebarnult bőrszíned, nappal a strandon és ejszaka, a nyári fesztiálokon egyaránt.

nyakékneon partykerekkönnycseppfehérneon sárgagyöngyháztermészetbarátfonott bőrékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Neon Party nyakék

(kód: 7670)
1925 FT
Divatékszerek bemutatása

A nyakék központi része a két fehér kerek gyöngyház, mely 2 könnycsepp alakú és egy kerek gyöngyházra van helyezve, dupla, fonott, neon sárga természetbarát bőrrel összefonva. A gyöngyházak egy érdekes formát hoznak létre ebben az esetben, mely minimalista és absztrakt is egyben.

A sárga és fehér kontrasztja pozitív energiát és vitalitást sugároz. A neon színeknek egy nagyon felkapott trendje van idén nyáron, a strand- és fesztiválszezon vezető stílusává léptek elő. Viselj “electic neon” színeket, melyek kiemelik lebarnult bőrszíned, nappal a strandon és ejszaka, a nyári fesztiálokon egyaránt.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 51 + 6 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk