“Lemon Stone” karkötő

“Lemon Stone” karkötő, három citromsárga kő ezüstszínű gyöngyökkel és csavart ezüstszínű fém elemekkel, elasztikus szálra fűzve. Egyszerű és mégis szembetűnő fülbevaló, remek kiegészítője lehet office stílusú öltözékeknek. A lemon kő a jáspis féldrágakövek családjába tartozik. A jáspis egy tömött, vörös vagy sárgásbarna kalcedon. A jáspis kő egy finomszemcsés kvarcmódosulat, a kínai kultúrában talizmánok, dísztárgyak készülnek belőle.

“Lemon Stone”karkötőcitromsárgajáspisezüstszínű gyöngycsavartezüstszínűfém elemekelasztikus szálékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Lemon Stone” karkötő

(kód: 7956)
1075 FT
Divatékszerek bemutatása

“Lemon Stone” karkötő, három citromsárga kő ezüstszínű gyöngyökkel és csavart ezüstszínű fém elemekkel, elasztikus szálra fűzve. Egyszerű és mégis szembetűnő fülbevaló, remek kiegészítője lehet office stílusú öltözékeknek.

A lemon kő a jáspis féldrágakövek családjába tartozik. A jáspis egy tömött, vörös vagy sárgásbarna kalcedon. A jáspis kő egy finomszemcsés kvarcmódosulat, a kínai kultúrában talizmánok, dísztárgyak készülnek belőle.

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk