Howlit kő nyakék ezüstszínű elemekkel és bordó fa gyöngyökkel

Howlit köves nyakék, ezüstszínű fazettált elemekkel és bordó fa gyöngyökkel. A howlit kő gyöngy formájában és lapos, érme formában is feltűnik a nyakéken. A középső részen található howlit kő aljára több lánc-rojt van erősítve, fém gyöngyökkel. Érme howlit átmérője: 2.3 cm. Howlit gyöngyök átmérője: 0.8 - 1.6 cm. Egy "must-have" nyári kiegészítő, színeiben és elemeiben hordozza a nyár hangulatát. A nyakék kromatikája Görögországra jellemző színekből inspirálódva készült.

howlitnyakékbordófagyöngyékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Howlit kő nyakék ezüstszínű elemekkel és bordó fa gyöngyökkel

(kód: 6724)
2555 FT
Divatékszerek bemutatása

Howlit köves nyakék, ezüstszínű fazettált elemekkel és bordó fa gyöngyökkel. A howlit kő gyöngy formájában és lapos, érme formában is feltűnik a nyakéken. A középső részen található howlit kő aljára több lánc-rojt van erősítve, fém gyöngyökkel.

Érme howlit átmérője: 2.3 cm.
Howlit gyöngyök átmérője: 0.8 - 1.6 cm.

Egy "must-have" nyári kiegészítő, színeiben és elemeiben hordozza a nyár hangulatát. A nyakék kromatikája Görögországra jellemző színekből inspirálódva készült.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 40+9.4 cm