"Green Jasper" nyakék

Zöld, könnycsepp formájú jáspis kövekből, aranyszínű és sötétzöld üveggyöngyökből, zöld szintetikus anyagú elemekből és aranyszínű csavart fém elemekből álló nyakék. A jáspis egy üledékes keletkezésű, mikrokristályos, szemcsés kvarc, mely renegeteg színben fellelhető: sárga, barna, vörös, zöld, csíkos vagy foltos, szabálytalan mintákkal. Úgy tartják, hogy a jáspis kő segít az önmegvalósításban, javítja az önmegbecsülést és a közérzetet.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsunyakékegyedizöldjáspisféldrágakősötétzöldüveggyöngyaranyszínűfémszintetikus anyagőszi

"Green Jasper" nyakék

(kód: 7201)
2705 FT
Divatékszerek bemutatása

Zöld, könnycsepp formájú jáspis kövekből, aranyszínű és sötétzöld üveggyöngyökből, zöld szintetikus anyagú elemekből és aranyszínű csavart fém elemekből álló nyakék.

A jáspis egy üledékes keletkezésű, mikrokristályos, szemcsés kvarc, mely renegeteg színben fellelhető: sárga, barna, vörös, zöld, csíkos vagy foltos, szabálytalan mintákkal. Úgy tartják, hogy a jáspis kő segít az önmegvalósításban, javítja az önmegbecsülést és a közérzetet.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 48 + 13 cm