Gray Rose fülbevaló szett

Három pár fülbevalóból álló szett: sötétszürke csillámos rózsa, egy pár szürke üveggyöngy és egy pár átlátszó kristályos fülbevaló. Rózsa átmérője: 1.5 cm Üveggyöngy átmérője: 0.8 cm Kristály átmérője: 0.8 cm Egy praktikus szett, mely a nap minden momentumára tartogat egy érdekes darabot. Reggel, vagy munkahelyen viselheti az üveggyöngy fülbevalókat, egy office stílusú öltözékkel, az esti viseletet pedig remekül kiegészíti a csillámos rózsa fülbevaló.

Gray Rosefülbevalószettszürkecsillámoscsillámrózsakristályüveggyöngyékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Gray Rose fülbevaló szett

(kód: 7971)
595 FT
Divatékszerek bemutatása

Három pár fülbevalóból álló szett: sötétszürke csillámos rózsa, egy pár szürke üveggyöngy és egy pár átlátszó kristályos fülbevaló.

Rózsa átmérője: 1.5 cm
Üveggyöngy átmérője: 0.8 cm
Kristály átmérője: 0.8 cm

Egy praktikus szett, mely a nap minden momentumára tartogat egy érdekes darabot. Reggel, vagy munkahelyen viselheti az üveggyöngy fülbevalókat, egy office stílusú öltözékkel, az esti viseletet pedig remekül kiegészíti a csillámos rózsa fülbevaló.

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk