"Gray Pearls" statement nyakék

Statement nyakék, szürke, sötétszürke és olajszürke üveggyöngyökből, színes csillámos barna természetbarát bőrrel. Üveggyöngyök átmérője: 0.8 - 1.2 cm. A kiegészítő kulcsszavai: szín és ritmika. A "Gray Pearls" nyakék vizuálisan kiegyensúlyozott, kellemes összhangot mutat, remek kiegészítő smart casual vagy bussiness öltözékekhez. Az utóbi évek felkapott divatja a statement nyakék, melyet sokszor úgy terveznek, hogy csak bizonyos ruhákkal és színekkel lehet őket viselni. A "Gray Pearls" statement nyakék viszont színeiben és anyagában remekül illik többfajta stílushoz és alkalomhoz.

Statementnyakékszürkesötétszürkeolajszürkeüveggyöngyökékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

"Gray Pearls" statement nyakék

(kód: 7269)
2370 FT
Divatékszerek bemutatása

Statement nyakék, szürke, sötétszürke és olajszürke üveggyöngyökből, színes csillámos barna természetbarát bőrrel.

Üveggyöngyök átmérője: 0.8 - 1.2 cm.

A kiegészítő kulcsszavai: szín és ritmika. A "Gray Pearls" nyakék vizuálisan kiegyensúlyozott, kellemes összhangot mutat, remek kiegészítő smart casual vagy bussiness öltözékekhez. Az utóbi évek felkapott divatja a statement nyakék, melyet sokszor úgy terveznek, hogy csak bizonyos ruhákkal és színekkel lehet őket viselni. A "Gray Pearls" statement nyakék viszont színeiben és anyagában remekül illik többfajta stílushoz és alkalomhoz.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 41+8 cm