Gallér alakú nyakék fekete és szürke üveggyöngyökből

Fekete és szürke üveggyöngyökből, ezüstszínű láncból és fekete fazettált kristályokkal kirakott virágból álló, gallér alakú nyakék. A nyakék formáját a nagyobb átmérőjú gyöngyökből álló sorhoz kapcsolódó ezüstszínű lánc adja meg, mely két sorban kapcsolódik hozzá, középpontja a fekete virág. Az ezüstszínű láncon különböző méretű fekete és ezüstszínű gyöngyk függnek. Virág átmérője: 2.35 cm Gyöngyök átmérője: 0.4 - 0.8 cm Egy gazdag, innovatív és elegáns nyakék, remek kegészítő pasztellszínű, elegáns blúzokhoz vagy ruhákhoz.

fekete gallér alakú nyakékékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsuérdekeseredeti

Gallér alakú nyakék fekete és szürke üveggyöngyökből

(kód: 6576)
3150 FT
Divatékszerek bemutatása

Fekete és szürke üveggyöngyökből, ezüstszínű láncból és fekete fazettált kristályokkal kirakott virágból álló, gallér alakú nyakék. A nyakék formáját a nagyobb átmérőjú gyöngyökből álló sorhoz kapcsolódó ezüstszínű lánc adja meg, mely két sorban kapcsolódik hozzá, középpontja a fekete virág. Az ezüstszínű láncon különböző méretű fekete és ezüstszínű gyöngyk függnek.

Virág átmérője: 2.35 cm
Gyöngyök átmérője: 0.4 - 0.8 cm

Egy gazdag, innovatív és elegáns nyakék, remek kegészítő pasztellszínű, elegáns blúzokhoz vagy ruhákhoz.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 44.5+ 8.5 cm