Fekete kereszt fülbevaló, fából

Fekete kereszt fülbevaló, fából készült, a fülbevaló akasztója sötétszürke fém. A kereszt mint szimbólum a bizsuk és ékszerek világában az egyik legrégebbi elem, már a középkorban is létezett. Viselője hitéről vall, a keresztény vallás legismertebb szimbóluma. Napjainkban a gótikus stílusú outfitek is használják ezt a szimbólumo. A stílus jegyeit gyakran az Erzsébet-korabeli, a viktoriánus vagy középkori korszakokból kölcsönzi, időnként katolikus és más vallási jellemzőkkel.

feketekeresztgothgótikusvallásosvallásfafülbevalóékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Fekete kereszt fülbevaló, fából

(kód: 7855)
480 FT
 595 FT
Divatékszerek bemutatása

Fekete kereszt fülbevaló, fából készült, a fülbevaló akasztója sötétszürke fém.

A kereszt mint szimbólum a bizsuk és ékszerek világában az egyik legrégebbi elem, már a középkorban is létezett. Viselője hitéről vall, a keresztény vallás legismertebb szimbóluma. Napjainkban a gótikus stílusú outfitek is használják ezt a szimbólumo. A stílus jegyeit gyakran az Erzsébet-korabeli, a viktoriánus vagy középkori korszakokból kölcsönzi, időnként katolikus és más vallási jellemzőkkel.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 3.5 cm