“Fallen Leaves” karkötő

A “Fallen Leaves” karkötő, mint neve is mutatja, egy őszi évszakot idéző divatékszer, mely a lehullott falevelek formáját és színeit idézi. A karkötő elemei egy bronzszínű fém láncra vannak erősítve, zöld, érme formájú gyöngyház elemek, barna, szabálytalan alakzatú gyöngyház elemek és stilizált, antikolt aranyszínű falevelek váltakozásából jön létre a divatékszer színekben gazdag egyvelege. Az anyatermészethez való visszatérést élhetjük meg a “Fallen Leaves” karkötőre pillantva, őszies színei remekül párosíthatóak boho chic vagy casual öltözékekkel.

“Fallen Leaves”karkötõaranyszínûantikoltlevelekzöldbarnagyöngyházbronzszínû láncfémősziboho chiccasualszínesékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Fallen Leaves” karkötő

(kód: 7889)
1220 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Fallen Leaves” karkötő, mint neve is mutatja, egy őszi évszakot idéző divatékszer, mely a lehullott falevelek formáját és színeit idézi.

A karkötő elemei egy bronzszínű fém láncra vannak erősítve, zöld, érme formájú gyöngyház elemek, barna, szabálytalan alakzatú gyöngyház elemek és stilizált, antikolt aranyszínű falevelek váltakozásából jön létre a divatékszer színekben gazdag egyvelege.

Az anyatermészethez való visszatérést élhetjük meg a “Fallen Leaves” karkötőre pillantva, őszies színei remekül párosíthatóak boho chic vagy casual öltözékekkel.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 17.5 + 3.5 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk