“Fallen Leaves” fülbevaló

A “Fallen Leaves” fülbevaló, mint neve is mutatja, egy őszi évszakot idéző divatékszer, mely a lehullott falevelek formáját és színeit idézi. A fülbevaló elemei fürtös elrendezésbe vannak helyezve, két hosszűkás zöld gyöngyház elemmel és három stilizált, antikolt aranyszínű falevéllel eggyütt egy bronzszínű fém láncra vannak erősítve. Az anyatermészethez való visszatérést élhetjük meg a “Fallen Leaves” fülbevalóra pillantva, őszies színei remekül párosíthatóak boho chic vagy casual öltözékekkel.

“Fallen Leaves”fülbevalózöldgyöngyházaranyszínűantikoltlevelekbronzszínű fémláncősziboho chicszínesékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Fallen Leaves” fülbevaló

(kód: 7890)
815 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Fallen Leaves” fülbevaló, mint neve is mutatja, egy őszi évszakot idéző divatékszer, mely a lehullott falevelek formáját és színeit idézi.

A fülbevaló elemei fürtös elrendezésbe vannak helyezve, két hosszűkás zöld gyöngyház elemmel és három stilizált, antikolt aranyszínű falevéllel eggyütt egy bronzszínű fém láncra vannak erősítve.

Az anyatermészethez való visszatérést élhetjük meg a “Fallen Leaves” fülbevalóra pillantva, őszies színei remekül párosíthatóak boho chic vagy casual öltözékekkel.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 6.5 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk