Cupid's Wings nyaklánc

Aranyszínű fém szárnyas szívecske formából és apró aranyszínű fém golyós láncból készült nyaklánc. A szívecske fehér kristályokkal van kirakva. Ezen medál dizájnja a nőiességet, feminitást és szerelmet "élteti", remek kiegészítő egy romantikus, álmodozó és szenzuális hölgy számára. Egy remek ajándék, egy apró meglepetés és szerelmi vallomás lehet ez a csodás kiegészítő Valentin Napra vagy más speciális alkalomra. Szív medál méretei: 2.8 x 1.1 cm.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsunyakláncszívecskekristályaranyszínűfémszárnyakmedálvalentin napajándék

Cupid's Wings nyaklánc

(kód: 7196)
1185 FT
Divatékszerek bemutatása

Aranyszínű fém szárnyas szívecske formából és apró aranyszínű fém golyós láncból készült nyaklánc. A szívecske fehér kristályokkal van kirakva.

Ezen medál dizájnja a nőiességet, feminitást és szerelmet "élteti", remek kiegészítő egy romantikus, álmodozó és szenzuális hölgy számára.
Egy remek ajándék, egy apró meglepetés és szerelmi vallomás lehet ez a csodás kiegészítő Valentin Napra vagy más speciális alkalomra.

Szív medál méretei: 2.8 x 1.1 cm.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 44 + 6.5 cm