“Black Roses” nyakék

A “Black Roses” nyakék öt fényes fekete, akrilból készült rózsából és aranyszínű fém láncból áll. A rózsáknak három eltérő átmérője van és szimmetrikusan vannak elhelyezve, méretarányosan, a legnagyobb rózsával középen. Rózsák átmérője: 1.8 - 2.6 cm Az idei év egyik fontos trendje a romantikus stílus, mely a nőiességet és finomságot promoválja. Egy romantikus és trendi lookot hozhatsz létre ha a nyakéket egy virágmintás kardigánnal párosítod.

balck rosesnyakékfeketeakrilrózsavirágaranyszínűláncfémékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Black Roses” nyakék

(kód: 7912)
1780 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Black Roses” nyakék öt fényes fekete, akrilból készült rózsából és aranyszínű fém láncból áll. A rózsáknak három eltérő átmérője van és szimmetrikusan vannak elhelyezve, méretarányosan, a legnagyobb rózsával középen.

Rózsák átmérője: 1.8 - 2.6 cm

Az idei év egyik fontos trendje a romantikus stílus, mely a nőiességet és finomságot promoválja. Egy romantikus és trendi lookot hozhatsz létre ha a nyakéket egy virágmintás kardigánnal párosítod.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 42 + 7 cm