“Black Cleopatra” nyakék

A “Black Cleopatra” nyakék egy fekete, kör alakú fém szálból áll, melyre V formába rendezett, fekete fém elemek vannak erősítve. A nyakék átmérője állítható, mivel a fém szál két végére láncos záródás van téve. Belső átmérő: 23.5 - 26 cm A "Black Cleopatra" nyakék stílusával és színeivel egy rockosabb/klubos vonalat követ, remek kiegészítő fliteres ruhákhoz, V kivágású blúzokhoz. A nyakék az egyiptomi uralkodónő, Kleopátra ékszerei nyomán ihletődött, tekintélyt parancsoló, erős nék számára.

black kleopatranyakékfeketefémstatementKleopátraminimálsmar casualékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Black Cleopatra” nyakék

(kód: 7362)
A divatékszer jelenleg nincs készleten.
Divatékszerek bemutatása

A “Black Cleopatra” nyakék egy fekete, kör alakú fém szálból áll, melyre V formába rendezett, fekete fém elemek vannak erősítve. A nyakék átmérője állítható, mivel a fém szál két végére láncos záródás van téve.

Belső átmérő: 23.5 - 26 cm

A "Black Cleopatra" nyakék stílusával és színeivel egy rockosabb/klubos vonalat követ, remek kiegészítő fliteres ruhákhoz, V kivágású blúzokhoz. A nyakék az egyiptomi uralkodónő, Kleopátra ékszerei nyomán ihletődött, tekintélyt parancsoló, erős nék számára.

Divatékszerek méretei

Átmérő: 23.5 - 26 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk