"3 in 1" gyűrű, 18 mm

Gyűrű három darabból, melyek formája összeillik, egy gyűrűt alkotva. Két ezüstszínű, fehér kristályos és egy aranyszínű gyűrű alkotja ezt a csodás szettet. A gyűrűket eggyütt vagy külön-külön is lehet hordani. Gyűrű mérete: 18 mm Érdekes és játékos kiegészítő, mely megmozgatja divatkedvelő fantáziánkat, mivel rengeteg variálási lehetőséget ad. A gyűrű "stacking" divatját éli, szóval bátran kombinálj, akár más gyűrűket is fel lehet használni egy remek look eléréséhez.

gyűrű három darabból3 piece ringezüstszínűfehérkristályaranyszínűgyűrűszettstackingérdekesjátékosékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

"3 in 1" gyűrű, 18 mm

(kód: 7658)
875 FT
 1295 FT
Divatékszerek bemutatása

Gyűrű három darabból, melyek formája összeillik, egy gyűrűt alkotva. Két ezüstszínű, fehér kristályos és egy aranyszínű gyűrű alkotja ezt a csodás szettet. A gyűrűket eggyütt vagy külön-külön is lehet hordani.

Gyűrű mérete: 18 mm

Érdekes és játékos kiegészítő, mely megmozgatja divatkedvelő fantáziánkat, mivel rengeteg variálási lehetőséget ad. A gyűrű "stacking" divatját éli, szóval bátran kombinálj, akár más gyűrűket is fel lehet használni egy remek look eléréséhez.

Divatékszerek méretei

Átmérő: 18 mm