White Beauty nyakék

Fehér üveggyöngyös nyakék, aurora borealis fényű fehér kristályokkal és rombusz alakú átlátszó kristályokkal, ezüstszínű virág formájú díszítő elemekkel. Gyöngyök átmérője: 0.8 cm. Az üveggyöngyöt klasszikus és modern öltözékekkel kombinálva egyaránt lehet hordani. Egy elegáns estélyi, egy tweed zakó vagy egy casual blúz mellé kitűnő választás lehet az üveggyöngyös nyakék. Egy dekoltált menyasszonyi ruhát gyönyörűen kiegészíthet ez a nyakék, főleg ha a ruha díszítése is tartalmaz üveggyöngy elemeket.

gyöngyöküveggyöngynyakékmenyasszonyfehérkristályaurora borealisrombuszfehérelegánsékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

White Beauty nyakék

(kód: 7695)
1925 FT
Divatékszerek bemutatása

Fehér üveggyöngyös nyakék, aurora borealis fényű fehér kristályokkal és rombusz alakú átlátszó kristályokkal, ezüstszínű virág formájú díszítő elemekkel.
Gyöngyök átmérője: 0.8 cm.

Az üveggyöngyöt klasszikus és modern öltözékekkel kombinálva egyaránt lehet hordani. Egy elegáns estélyi, egy tweed zakó vagy egy casual blúz mellé kitűnő választás lehet az üveggyöngyös nyakék. Egy dekoltált menyasszonyi ruhát gyönyörűen kiegészíthet ez a nyakék, főleg ha a ruha díszítése is tartalmaz üveggyöngy elemeket.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 46 + 4 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk