Virágos nyakék menyasszonyoknak, kristályok láncokkal kombinálva

Menyasszonyi nyakék, mely három átlátszó kristályos ezüstszínű fém virágból, ezüstszínű fazettált kristályokból és lánc rojtokból áll. A fazettált kristályok sora kontrasztot hoz létre a fehér kristályos virágokkal. Virág átmérője: 2.2 cm Egy rafinált dizájn, mely az örök nőiesség mintapéldája lehetne. Egy rafinált, finom és sejtelmes hangulatú divatékszer, mely kitűnő választás a menyasszonyi ruha ékesítésére.

Fehér virág nyakék ezüstszínű kristályokkalékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnőikiegészítőkiegészítőkjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákegyediolcsómenyasszonyiünnepi

Virágos nyakék menyasszonyoknak, kristályok láncokkal kombinálva

(kód: 6533)
3370 FT
Divatékszerek bemutatása

Menyasszonyi nyakék, mely három átlátszó kristályos ezüstszínű fém virágból, ezüstszínű fazettált kristályokból és lánc rojtokból áll. A fazettált kristályok sora kontrasztot hoz létre a fehér kristályos virágokkal.
Virág átmérője: 2.2 cm

Egy rafinált dizájn, mely az örök nőiesség mintapéldája lehetne. Egy rafinált, finom és sejtelmes hangulatú divatékszer, mely kitűnő választás a menyasszonyi ruha ékesítésére.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 38.5+13 cm