"Vintage Butterfly" PROMÓCIÓS szett: nyakék, szürke kristályos fülbevaló és rozsdamentes acél gyűrű, 21 mm

PROMÓCIÓS szett, mely nyakéket, szürke kristályos fülbevalót és rozsdamentes acél gyűrűt tartalmaz(21 mm). A nyakék fő pontja egy ezüstszínű antikolt fém medál, melynek foglalatában egy akrilból készült, opálos fényű, világosszürke cabochon van helyezve. A cabochon fölé egy kis ág hajlik, mely apró kristályokkal van díszítve. A medál felső részén egy pillanó van, kitárt szárnyait apró kristályok díszítik. A medál eüzstszínű láncon függ. A fülbevalók teljesen ugyanolyanok designnal rendelkeznek mint a medál. Medál és fülbevalók méretei: 3 x 1.7 cm Lánc hossza: 41 + 5 cm A gyűrű ezüstszínű rozsdamentes acélból készült, két vésett vonallal és egy fehér kristállyal dekorálva. Gyűrű mérete: 21 mm A "Vintage Butterfly" szett egy remek promóció, egy teljes szettet ajánl fel, mely kombinálható elegáns ruhákkal, akár estélyivel is.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsusyettpromóciófülbevalónyakékgyűrűszürkecabochonrozsdamentes acélágkristályfehér

"Vintage Butterfly" PROMÓCIÓS szett: nyakék, szürke kristályos fülbevaló és rozsdamentes acél gyűrű, 21 mm

(kód: 7329)
2740 FT
Divatékszerek bemutatása

PROMÓCIÓS szett, mely nyakéket, szürke kristályos fülbevalót és rozsdamentes acél gyűrűt tartalmaz(21 mm).
A nyakék fő pontja egy ezüstszínű antikolt fém medál, melynek foglalatában egy akrilból készült, opálos fényű, világosszürke cabochon van helyezve. A cabochon fölé egy kis ág hajlik, mely apró kristályokkal van díszítve. A medál felső részén egy pillanó van, kitárt szárnyait apró kristályok díszítik. A medál eüzstszínű láncon függ. A fülbevalók teljesen ugyanolyanok designnal rendelkeznek mint a medál.
Medál és fülbevalók méretei: 3 x 1.7 cm
Lánc hossza: 41 + 5 cm

A gyűrű ezüstszínű rozsdamentes acélból készült, két vésett vonallal és egy fehér kristállyal dekorálva.
Gyűrű mérete: 21 mm

A "Vintage Butterfly" szett egy remek promóció, egy teljes szettet ajánl fel, mely kombinálható elegáns ruhákkal, akár estélyivel is.

Divatékszerek méretei

Átmérő: 21 mm