Uniszex Che Guevara medál nemesacélból, természetbarát bőrön

Uniszex Che Guevara medál nemesacélból, fekete természetbarát bőrön. Medál mérete: 3.5 x 2.3 cm Egy medál mely remek ajándék lehet a szabadságot szerető, lázadó lelkű, fiatalos és emberszerető férfiaknak. Che Guevara egy kubai katona volt, aki a poszt-kommunizmus ideájától fűtve lázadást indított a marxista kommunista rendszer ellen, mely országát uralta. A posztmodernizmus és lázadás szimbólumává vált, rengeteg pólón, bögrén, blúzon feltűnik arcképe, mely egyet jelent a szabadságszeretettel és rendszer elleni harccal.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Uniszex Che Guevara medál nemesacélból, természetbarát bőrön

(kód: 6538)
1000 FT
 1480 FT
Divatékszerek bemutatása

Uniszex Che Guevara medál nemesacélból, fekete természetbarát bőrön. Medál mérete: 3.5 x 2.3 cm

Egy medál mely remek ajándék lehet a szabadságot szerető, lázadó lelkű, fiatalos és emberszerető férfiaknak. Che Guevara egy kubai katona volt, aki a poszt-kommunizmus ideájától fűtve lázadást indított a marxista kommunista rendszer ellen, mely országát uralta. A posztmodernizmus és lázadás szimbólumává vált, rengeteg pólón, bögrén, blúzon feltűnik arcképe, mely egyet jelent a szabadságszeretettel és rendszer elleni harccal.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 53 + 5 cm