Tukán papagáj fülbevaló

Tukán papagáj fülbevaló, zománcozott, aranyszínű fémből, fekete, narancssárga, lila és neon sárga színű. Papagáj hossza: 2.2 cm. A tukán papagáj egy trőpusi éghajlatot kedvelő, Közép Amerika, Francia Guyana és észak Argentínában honos papagájfajta. Csőre hatalmas és színes, testénél rendszerint 2-szer nagyobb, ám pillekönnyű mivel üreges sejtekből épül fel. A nyugalom és a pihenés szimbóluma sok Közép-Amerikai vidéken. A nyári vakáció egyik vidám és figyelemfelkeltő kiegészítője lehet ez az egzotikus fülbevaló. A fülbevaló kontrasztos színei egy élettel teli, vibráns és elbűvölő érzést keltenek.

tukán papagájfülbevalósárganeonnarancslilafehérfeketeegzotikuskontrasztosfémaranyszínűékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Tukán papagáj fülbevaló

(kód: 7691)
850 FT
Divatékszerek bemutatása

Tukán papagáj fülbevaló, zománcozott, aranyszínű fémből, fekete, narancssárga, lila és neon sárga színű.
Papagáj hossza: 2.2 cm.

A tukán papagáj egy trőpusi éghajlatot kedvelő, Közép Amerika, Francia Guyana és észak Argentínában honos papagájfajta. Csőre hatalmas és színes, testénél rendszerint 2-szer nagyobb, ám pillekönnyű mivel üreges sejtekből épül fel. A nyugalom és a pihenés szimbóluma sok Közép-Amerikai vidéken.

A nyári vakáció egyik vidám és figyelemfelkeltő kiegészítője lehet ez az egzotikus fülbevaló. A fülbevaló kontrasztos színei egy élettel teli, vibráns és elbűvölő érzést keltenek.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 4.8 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk