Tripla dalmát jáspis nyakék

Fekete üveggyöngyös nyakék, melynek központi elemei a három bézs féldrágakő dalmát jáspis, melynek felülete okker és fekete pettyezett. A kövek vízszintesen vannak helyezve a gyöngysorra. az üveggyöngyök mérete fokozatosan nagyobbodik a kövek irányába, egy harmonikus egyensúlyt létrehozva. Jáspis kő mérete: 2.4 x 1.5 cm A jáspis egy vidám és játékos kinézetű kő, felkelti a figyelmet érdekes pettyezésével. A féldrágaköves karkötőt könnyen párosíthatjuk külömböző stílusokhoz: office, casual és elegáns öltözékekkel egyaránt megállja a helyét, érdekes, de mégis visszafogott kiegészítő.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsudalmát jáspisnyakékfeketebézsokkerüveggyöngyféldrágakőelegánsofficecasual

Tripla dalmát jáspis nyakék

(kód: 7682)
2335 FT
Divatékszerek bemutatása

Fekete üveggyöngyös nyakék, melynek központi elemei a három bézs féldrágakő dalmát jáspis, melynek felülete okker és fekete pettyezett. A kövek vízszintesen vannak helyezve a gyöngysorra. az üveggyöngyök mérete fokozatosan nagyobbodik a kövek irányába, egy harmonikus egyensúlyt létrehozva.
Jáspis kő mérete: 2.4 x 1.5 cm

A jáspis egy vidám és játékos kinézetű kő, felkelti a figyelmet érdekes pettyezésével. A féldrágaköves karkötőt könnyen párosíthatjuk külömböző stílusokhoz: office, casual és elegáns öltözékekkel egyaránt megállja a helyét, érdekes, de mégis visszafogott kiegészítő.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 45 + 7 cm