Tribal Fusion nyakék

Boho chic stílusú statement nyakék, törzsi behatásokkal, három különálló szálból, mely a nyakék felénél találkozik, a legnagyobb felhasznált fa gyöngy alatt. A szálakon levő gyöngyök színe és mérete ritmikusan váltakozó, barna, türkiz és krémszínű, melyet végül felvált a nagyobb méretű barna gyöngy, a nyakék vége fele fokozatosan kissebbedve. Fa gyöngyök: 0.7 - 1.5 cm A törzsi ihletésű nyakék egy igazi statement darab, színes és egyéni, művészi és karakteres stílust kölcsönöz ruházatodnak.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsutribal fusionnyakékstatementbarnatürkizkrémszínűfa gyöngyboho chictörzsi

Tribal Fusion nyakék

(kód: 7474)
2590 FT
Divatékszerek bemutatása

Boho chic stílusú statement nyakék, törzsi behatásokkal, három különálló szálból, mely a nyakék felénél találkozik, a legnagyobb felhasznált fa gyöngy alatt. A szálakon levő gyöngyök színe és mérete ritmikusan váltakozó, barna, türkiz és krémszínű, melyet végül felvált a nagyobb méretű barna gyöngy, a nyakék vége fele fokozatosan kissebbedve.
Fa gyöngyök: 0.7 - 1.5 cm

A törzsi ihletésű nyakék egy igazi statement darab, színes és egyéni, művészi és karakteres stílust kölcsönöz ruházatodnak.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 58 + 6 cm