Színes többsoros rojtos nyakék

Színes rojtos nyakék, türkiz és rózsaszín kristályokkal, aranyszínű fém foglaaltban. A nyakék nyolc különálló sorból áll, melyek csupán a két végüknél egyesülnek. A színek vátakozása érdekes hatást nyújt. A pasztell színek az utóbbi pár évben ismét divatossá váltak, a rojtos elemek pedig az idei év fő elemei a divatékszerek világában. Hordható denim anyagú inggel vagy dzsekivel, érdekessé fogják tenni ezt a megszokott anyagot. Casual/smart casual öltözetekkel remekül kombinálható.

nyakéknyaklánctürkizrózsaszínékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Színes többsoros rojtos nyakék

(kód: 6698)
2595 FT
Divatékszerek bemutatása

Színes rojtos nyakék, türkiz és rózsaszín kristályokkal, aranyszínű fém foglaaltban. A nyakék nyolc különálló sorból áll, melyek csupán a két végüknél egyesülnek. A színek vátakozása érdekes hatást nyújt.

A pasztell színek az utóbbi pár évben ismét divatossá váltak, a rojtos elemek pedig az idei év fő elemei a divatékszerek világában. Hordható denim anyagú inggel vagy dzsekivel, érdekessé fogják tenni ezt a megszokott anyagot. Casual/smart casual öltözetekkel remekül kombinálható.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 50.5 cm