"Sunshine" nyakék, ónix kövekkel

Fekete trapezoidális formájú ónix kövekkel, sárga műgyanta- és fekte üveggyöngyökkel készült nyakék, ezüstszínű díszítő elemekkel. Ónix mérete: 3.60 x 2.55 cm A nyakék fő elemei az ónix kövek, melyek sejtelmes fényükkel hangulatossá teszik a divatékszert. Az ónix az emberiség egyik legrégebben használt köve. Egyes népek szerencsét és megelégedést hozónak, egészségvédőnek hitték, és szerintük lelkierőt ad, őszintévé és tisztánlátóvá tesz.

ónixsárgafeketenyakékmodernolcsóérdekesékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsuolcsófiatalos

"Sunshine" nyakék, ónix kövekkel

(kód: 6604)
3110 FT
Divatékszerek bemutatása

Fekete trapezoidális formájú ónix kövekkel, sárga műgyanta- és fekte üveggyöngyökkel készült nyakék, ezüstszínű díszítő elemekkel.

Ónix mérete: 3.60 x 2.55 cm

A nyakék fő elemei az ónix kövek, melyek sejtelmes fényükkel hangulatossá teszik a divatékszert. Az ónix az emberiség egyik legrégebben használt köve. Egyes népek szerencsét és megelégedést hozónak, egészségvédőnek hitték, és szerintük lelkierőt ad, őszintévé és tisztánlátóvá tesz.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 46.8+10 cm