Summer’s Spirit nyakék

Boho chic stílusú nyakék, tahiti hatással, négy neon zöld akril elemmel, fehér jáspissal és meggy- és türkiz fa gyöngyökkel. A díszítő elemek melyek karakteressé teszik a nyakéket a neon zöld textil bojtok. A nyakék felső része természetbarát bőrből van. A neon színek az idei nyár egyik legdivatosab színpalettáját alkotják, a divatbemutatók kifutóinak sztárjai. A boho chic stílusú nyakékkel egy divatos, fesztiváli hangulatú öltözéket lehet megkoronázni. A zöld neon szín kiemeli lebarnult bőrszíned.

Summer’s Spiritnyakékneon zöldakrilbojtfehérjáspisfa gyöngytermészetbarát bőrnyárifesztiválboho chicékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Summer’s Spirit nyakék

(kód: 7477)
1780 FT
Divatékszerek bemutatása

Boho chic stílusú nyakék, tahiti hatással, négy neon zöld akril elemmel, fehér jáspissal és meggy- és türkiz fa gyöngyökkel. A díszítő elemek melyek karakteressé teszik a nyakéket a neon zöld textil bojtok. A nyakék felső része természetbarát bőrből van.

A neon színek az idei nyár egyik legdivatosab színpalettáját alkotják, a divatbemutatók kifutóinak sztárjai. A boho chic stílusú nyakékkel egy divatos, fesztiváli hangulatú öltözéket lehet megkoronázni. A zöld neon szín kiemeli lebarnult bőrszíned.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 59 + 10 cm