"Red Drops" nyakék

Piros korall- és üveggyöngyből, barna meg piros fazettált kristályokból álló nyakék, ezüstszínű fém elemekkel díszítve. Az elemek ritmikus elhelyezése színes és érdekes kontrasztot hoz létre. Üveggyöngyök átmérője: 0.8 cm Kristályok átmérője: 0.6 - 0.8 cm A fazettált kristályok érdekes csillogása, a korall vöröslő színe felkelti a figyelmet. A nyakék egyszerű fűzési tehnikája és a felhasznált anyagok sokszínűsége egy igazán remek divatékszert eredményez.

korallüveggyöngykristálynyakékpirosbarnaezüstékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

"Red Drops" nyakék

(kód: 6562)
2000 FT
Divatékszerek bemutatása

Piros korall- és üveggyöngyből, barna meg piros fazettált kristályokból álló nyakék, ezüstszínű fém elemekkel díszítve. Az elemek ritmikus elhelyezése színes és érdekes kontrasztot hoz létre.

Üveggyöngyök átmérője: 0.8 cm
Kristályok átmérője: 0.6 - 0.8 cm

A fazettált kristályok érdekes csillogása, a korall vöröslő színe felkelti a figyelmet. A nyakék egyszerű fűzési tehnikája és a felhasznált anyagok sokszínűsége egy igazán remek divatékszert eredményez.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 42.5+ 7 cm