"Ocean Lights" nyakék, gyöngyházzal

Ciklámen és világoskék gyöngyházból és rózsaszín kristályokkal készült nyakék. A gyöngyházaknak különleges színes fényük van. Formájuk, színük és méretük eltérhet, mivel természetes anyagok. Kristályok átmérője: 0.5 cm. Egy csodálatos színekben pompázó divatékszer, melynek fő eleme a gyöngyház. Ciklámen és kék színét a nap sugarai színesebbé, millió színárnyalatra bontják. Egy igazán speciális nyakék, mely viselőjének öltözetét különleges fénnyel ruházza fel.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsuciklámenkéknyakékgyöngyház nyakékérdekesolcsó

"Ocean Lights" nyakék, gyöngyházzal

(kód: 6559)
2185 FT
Divatékszerek bemutatása

Ciklámen és világoskék gyöngyházból és rózsaszín kristályokkal készült nyakék. A gyöngyházaknak különleges színes fényük van. Formájuk, színük és méretük eltérhet, mivel természetes anyagok.

Kristályok átmérője: 0.5 cm.

Egy csodálatos színekben pompázó divatékszer, melynek fő eleme a gyöngyház. Ciklámen és kék színét a nap sugarai színesebbé, millió színárnyalatra bontják. Egy igazán speciális nyakék, mely viselőjének öltözetét különleges fénnyel ruházza fel.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 45+ 10 cm