Nyers zöld nyakék fimo virágokkal és kristályokkal

Nyers zöld fimó rózsákból és különleges fényű, zöld kristályokból álló nyakék, ezüstszínű lánccal. A nyakék középpontja a három fimó rózsa, melyekre fém szálakra fűzve fazettált kristályok függnek. Kristályok mérete: 0.5 cm Rózsa mérete: 1.5 cm Ha megjön a tavasz, a meleg napsugarakkal kivirulnak öltözeteink is, színesebb ruhákat viselünk. A tavaszi kiegészítők méltó hírnöke ez a nyakék, mely remekül illik dekoltált ruhákhoz és blúzokhoz.

fimonyakékkristályromantikuszöldékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Nyers zöld nyakék fimo virágokkal és kristályokkal

(kód: 6555)
2740 FT
Divatékszerek bemutatása

Nyers zöld fimó rózsákból és különleges fényű, zöld kristályokból álló nyakék, ezüstszínű lánccal. A nyakék középpontja a három fimó rózsa, melyekre fém szálakra fűzve fazettált kristályok függnek.

Kristályok mérete: 0.5 cm
Rózsa mérete: 1.5 cm

Ha megjön a tavasz, a meleg napsugarakkal kivirulnak öltözeteink is, színesebb ruhákat viselünk. A tavaszi kiegészítők méltó hírnöke ez a nyakék, mely remekül illik dekoltált ruhákhoz és blúzokhoz.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 38.5+ 13 mm