Nyakék, opál kristályokkal és ezüstszínű fémmel

Fazettált, fehér, opálos fényű kristályokkal és fehér, ezüstszínű fém foglalatba helyezett kristályos láncból készült nyakék. Egy igazán elegáns és rafinált divatékszer szettet lehet létrehozni ezzel a nyakékkel, ha eléggé óvatosan bánunk a színekkel és formákkal. Nem szabad túl sok és túl részletgazdag bizsut egyszerre viselni, mivel giccses hatást kelthetnek. Ezt a nyakéket egy szimpla, stílusban illó fülbevalóval ajánljuk viseletre, csillogásunkkal fel fogjuk kelteni a figyelmet, rafinált eleganciánkkal ki fogunk tűnni a tömegből.

láncnyakékkristályopálfehérmenyasszonyékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Nyakék, opál kristályokkal és ezüstszínű fémmel

(kód: 7024)
2780 FT
Divatékszerek bemutatása

Fazettált, fehér, opálos fényű kristályokkal és fehér, ezüstszínű fém foglalatba helyezett kristályos láncból készült nyakék.

Egy igazán elegáns és rafinált divatékszer szettet lehet létrehozni ezzel a nyakékkel, ha eléggé óvatosan bánunk a színekkel és formákkal. Nem szabad túl sok és túl részletgazdag bizsut egyszerre viselni, mivel giccses hatást kelthetnek. Ezt a nyakéket egy szimpla, stílusban illó fülbevalóval ajánljuk viseletre, csillogásunkkal fel fogjuk kelteni a figyelmet, rafinált eleganciánkkal ki fogunk tűnni a tömegből.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 44+8 cm