Neon Yellow medál

Neon sárga virág medál, lánc-rojtokkal, aranyszínű fémmel, a láncszemek gömb alakúak. A virág elem aranyszínű zománcozott fémből van, aranyszínű láncon. A fém virág elem az érdeslevelű napraforgó, egy díszítő jellegű, mezei virágfajta, latin neve Helianthus decapetalus. A virágok a pozitív érzelmeket és szépséget szimbolizálják, a napraforgó virág az imádat szimbóluma. Nyári könnyed ruhák kiegészítőjeként a Neon Yellow medál kitűnő választás lehet, a neon sárga szín vonzza a tekintetet és kiemeli lebarnult bőrszínünket.

neon yellowmedálnapraforgóaranyszínűzománcozottnyakéknyakláncvirágrojtfémnyáriékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Neon Yellow medál

(kód: 7693)
1260 FT
Divatékszerek bemutatása

Neon sárga virág medál, lánc-rojtokkal, aranyszínű fémmel, a láncszemek gömb alakúak. A virág elem aranyszínű zománcozott fémből van, aranyszínű láncon.

A fém virág elem az érdeslevelű napraforgó, egy díszítő jellegű, mezei virágfajta, latin neve Helianthus decapetalus. A virágok a pozitív érzelmeket és szépséget szimbolizálják, a napraforgó virág az imádat szimbóluma.

Nyári könnyed ruhák kiegészítőjeként a Neon Yellow medál kitűnő választás lehet, a neon sárga szín vonzza a tekintetet és kiemeli lebarnult bőrszínünket.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 45 + 7 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk