Nautical Chic nyakék

Aranyszínű nyakék, fő eleme a kormánykerék medál, fehér kristályokkal, két horgonnyal mindkét oldalán. A kormánykerék közepébe egy horgony van helyezve, kristályokkal kirakva. Aranyszínű, kerek szemes lánccal, matt türkiz krisályokkal díszítve. Egy nyakék mely a tengeri élet specifikus elemeiből áll, a női stílust éltetve. Ha szereted a homokot, a tengert és a hajózást, akkor ez a kiegészítő egy fontos eleme lehet ruhatáradnak. A tengeri szimbólumok, a kormánykerék és a horgony egy vakációs, nyári hangulatot idéző szettet egészíthetnek ki.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsunauticalnyakékkristályokfehértürkizhorgonykormánykerék

Nautical Chic nyakék

(kód: 7685)
1775 FT
Divatékszerek bemutatása

Aranyszínű nyakék, fő eleme a kormánykerék medál, fehér kristályokkal, két horgonnyal mindkét oldalán. A kormánykerék közepébe egy horgony van helyezve, kristályokkal kirakva. Aranyszínű, kerek szemes lánccal, matt türkiz krisályokkal díszítve.

Egy nyakék mely a tengeri élet specifikus elemeiből áll, a női stílust éltetve. Ha szereted a homokot, a tengert és a hajózást, akkor ez a kiegészítő egy fontos eleme lehet ruhatáradnak. A tengeri szimbólumok, a kormánykerék és a horgony egy vakációs, nyári hangulatot idéző szettet egészíthetnek ki.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 42 + 6 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk