“Mother Nature” nyakék

A duplasoros “Mother Nature” nyakék két sorban felfűzött, szabályataln formájú unakit kőből, barnászöld üveggyöngyökből és aranyszínű kásagyöngyökből áll. A két különálló szál egy adott pontban egyesül és gyöngyök és kásagyöngyök ritmikus váltakozával folytatódik. A nyakék központi elem viszont egy gyöngyház fényű, zöldes árnyalatú, szabálytalan fomájú lapos akril elem. Az unakit zöldes arnyalatű, rózsaszín pettyezésű féldrágakő, melyről feltételezik, hogy segít a negatív energiák tisztításában, növeli az önbizalmat és a bátorságot. Remek őszi kiegészítő, mely színesebbé varázsolja a borongós napokat és mindennapi ruházatunkat.

duplasorosnaturenyakékunakitzöldzöldesakrilaranyszínűüveggyöngykásagyöngyékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Mother Nature” nyakék

(kód: 7920)
2075 FT
Divatékszerek bemutatása

A duplasoros “Mother Nature” nyakék két sorban felfűzött, szabályataln formájú unakit kőből, barnászöld üveggyöngyökből és aranyszínű kásagyöngyökből áll. A két különálló szál egy adott pontban egyesül és gyöngyök és kásagyöngyök ritmikus váltakozával folytatódik. A nyakék központi elem viszont egy gyöngyház fényű, zöldes árnyalatú, szabálytalan fomájú lapos akril elem.
Az unakit zöldes arnyalatű, rózsaszín pettyezésű féldrágakő, melyről feltételezik, hogy segít a negatív energiák tisztításában, növeli az önbizalmat és a bátorságot.

Remek őszi kiegészítő, mely színesebbé varázsolja a borongós napokat és mindennapi ruházatunkat.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 47 + 6.5 cm