“Mother Nature” karkötő

A “Mother Nature” karkötő spirális formájú, könnyű a viselete és kényelmes. Több szabálytalan formájú unakit kőből, barnászöld üveggyöngyökből és aranyszínű kásagyöngyökből áll, fém szálra fűzve. Az unakit zöldes arnyalatű, rozsdás-rózsaszín pettyezésű féldrágakő, melyről feltételezik, hogy segít a negatív energiák tisztításában, növeli az önbizalmat és a bátorságot. Remek őszi kiegészítő, mely színesebbé varázsolja a borongós napokat és mindennapi ruházatunkat.

“Mother Nature”karkötőspirálisfém szálzöld-rozsdaszínűunakitzöldaranyszínűüveggyöngykásagyöngyökkeluniverzális méretékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Mother Nature” karkötő

(kód: 7921)
1520 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Mother Nature” karkötő spirális formájú, könnyű a viselete és kényelmes. Több szabálytalan formájú unakit kőből, barnászöld üveggyöngyökből és aranyszínű kásagyöngyökből áll, fém szálra fűzve. Az unakit zöldes arnyalatű, rozsdás-rózsaszín pettyezésű féldrágakő, melyről feltételezik, hogy segít a negatív energiák tisztításában, növeli az önbizalmat és a bátorságot.

Remek őszi kiegészítő, mely színesebbé varázsolja a borongós napokat és mindennapi ruházatunkat.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 52 cm