“Melancholy” nyakék

A “Melancholy” nyakék egy szimmetrikusan összeállított, őszi színekben pompázó kiegészítő. Agát kõhöz hasonló, érme formájú, barna akril elemekből, levélmintás fa gyöngyökből, két különböző átmérőjű, barna és világosbarna színű fa gyöngyökből van összeállítva. Az elemek ritmikus váltakozással, szimmetrikusan vannak elhelyezve. A színek és formák egyvelege egy igazán hatásos, őszi öltözékek kiegészítésére ideális nyakéket alkot. Ha egy bohém és őszies hangulatú öltözékhez keresel kiegészítőt, a “Melancholy” nyakék remek választás lehet.

“Melancholy”nyakékagát kőérme formabarnaakrillevélmintás fa gyöngyvilágosbarnaékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Melancholy” nyakék

(kód: 7906)
1705 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Melancholy” nyakék egy szimmetrikusan összeállított, őszi színekben pompázó kiegészítő. Agát kõhöz hasonló, érme formájú, barna akril elemekből, levélmintás fa gyöngyökből, két különböző átmérőjű, barna és világosbarna színű fa gyöngyökből van összeállítva. Az elemek ritmikus váltakozással, szimmetrikusan vannak elhelyezve.

A színek és formák egyvelege egy igazán hatásos, őszi öltözékek kiegészítésére ideális nyakéket alkot. Ha egy bohém és őszies hangulatú öltözékhez keresel kiegészítőt, a “Melancholy” nyakék remek választás lehet.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 52 + 9 cm