“Melancholy” karkötő

A “Melancholy” karkötő egy szimmetrikusan összeállított, őszi színekben pompázó kiegészítő. Agát kõhöz hasonló, érme formájú, barna akril elemből, levélmintás fa gyöngyökből, két különböző átmérőjű, barna és világosbarna színű fa gyöngyökből van összeállítva, elasztikus szálra fűzve. A négy levélmintás gyöngy egy kis folk hatást kölcsönöz a karkötőnek. Ha egy bohém és őszies hangulatú öltözékhez keresel kiegészítőt, a “Melancholy” karkötő remek választás lehet.

“Melancholy”karkötõagát kõérme formaakrilbarnafagyöngyelasztikus szálőszilevélmintavilágosbarnaékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Melancholy” karkötő

(kód: 7907)
925 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Melancholy” karkötő egy szimmetrikusan összeállított, őszi színekben pompázó kiegészítő. Agát kõhöz hasonló, érme formájú, barna akril elemből, levélmintás fa gyöngyökből, két különböző átmérőjű, barna és világosbarna színű fa gyöngyökből van összeállítva, elasztikus szálra fűzve. A négy levélmintás gyöngy egy kis folk hatást kölcsönöz a karkötőnek.

Ha egy bohém és őszies hangulatú öltözékhez keresel kiegészítőt, a “Melancholy” karkötő remek választás lehet.