Mediterrán nyakék, gyöngyház és fém elemekkel

Mediterrán nyakék, fehér gyöngyház, fém elemekkel és szintetikus gyöngyház hatású elemekkel. A nyakék fő eleme a fehér gyöngyház, hátterül szolgál az ezüstszínű díszítő elemnek, melyre az ovális alakú szintetikus elemek és az átlátszó kristályok vannak erősítve. A szál, melyre ez a medál van erősítve, az ovális elemek, kristályok és ezüstszínű gyöngyök ritmikus sorából áll. Gyöngyház átmérője: 6 cm Dekoratív nyakék, melyet a görög tengerpart hangulata ihletett, ideális nyári kiegészítő.

mediterrángörögnyárinyakékfehérgyöngyházezüstékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnőikiegészítőkiegészítőkjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

Mediterrán nyakék, gyöngyház és fém elemekkel

(kód: 6647)
1965 FT
Divatékszerek bemutatása

Mediterrán nyakék, fehér gyöngyház, fém elemekkel és szintetikus gyöngyház hatású elemekkel. A nyakék fő eleme a fehér gyöngyház, hátterül szolgál az ezüstszínű díszítő elemnek, melyre az ovális alakú szintetikus elemek és az átlátszó kristályok vannak erősítve. A szál, melyre ez a medál van erősítve, az ovális elemek, kristályok és ezüstszínű gyöngyök ritmikus sorából áll.

Gyöngyház átmérője: 6 cm

Dekoratív nyakék, melyet a görög tengerpart hangulata ihletett, ideális nyári kiegészítő.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 63.5+7 mm