“Light and Dark” nyakék

A “Light and Dark” nyakék egy sor fehér üveggyöngyből áll, melynek középontjában álló része hat négyszögletes fekete kristályból, üveggyöngyökből és aranyszínű fehér kristályos dekoratív elemekből álló összeállítás. Az elemek ritmikus elhelyezése harmonikus kisugárzást kölcsönöz a divatékszernek. Gyöngyök átmérője: 0.8 - 1 cm Egy egyszerű dizájn, monokróm színekkel, melyet színesebbé és ünnepivé varázsol az aranyszínű fém. Remek kiegészítő ünnepi ruhákhoz, estélyihez, tweed zakóhoz vagy selyem blúzokhoz. Az üveggyöngy egy örök favorit, remekül lehet kombinálni rengeteg anyaggal.

nyakékfehérfeketeüveggyöngygyöngysorünnepikristályaranyszínűfémdekoratívékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Light and Dark” nyakék

(kód: 8046)
1815 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Light and Dark” nyakék egy sor fehér üveggyöngyből áll, melynek középontjában álló része hat négyszögletes fekete kristályból, üveggyöngyökből és aranyszínű fehér kristályos dekoratív elemekből álló összeállítás. Az elemek ritmikus elhelyezése harmonikus kisugárzást kölcsönöz a divatékszernek.

Gyöngyök átmérője: 0.8 - 1 cm

Egy egyszerű dizájn, monokróm színekkel, melyet színesebbé és ünnepivé varázsol az aranyszínű fém. Remek kiegészítő ünnepi ruhákhoz, estélyihez, tweed zakóhoz vagy selyem blúzokhoz. Az üveggyöngy egy örök favorit, remekül lehet kombinálni rengeteg anyaggal.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 41 + 10 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk