“Lemon Stone” nyakék

A “Lemon Stone” nyakék csavart ezüstszínű fém elemek és citromsárga kövek ritmikus váltakozásából áll. A nyakék középső részén egy enyhén romboid henger alakú kő helyezkedik el. Színes ruhákkal vagy office stílusú öltözékekkel remekül kombinálható, minimál stílusa és a kövek üde színei feldobják ruhadarabjainkat. A lemon kő a jáspis féldrágakövek családjába tartozik. A jáspis egy tömött, vörös vagy sárgásbarna kalcedon. A jáspis kő egy finomszemcsés kvarcmódosulat, a kínai kultúrában talizmánok, dísztárgyak készülnek belőle.

Lemon Stonenyakékcitromsárga kőezüstszínűgyöngyökcsavart fém elemekminimálüdejáspisékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Lemon Stone” nyakék

(kód: 7955)
2185 FT
Divatékszerek bemutatása

A “Lemon Stone” nyakék csavart ezüstszínű fém elemek és citromsárga kövek ritmikus váltakozásából áll. A nyakék középső részén egy enyhén romboid henger alakú kő helyezkedik el.

Színes ruhákkal vagy office stílusú öltözékekkel remekül kombinálható, minimál stílusa és a kövek üde színei feldobják ruhadarabjainkat.

A lemon kő a jáspis féldrágakövek családjába tartozik. A jáspis egy tömött, vörös vagy sárgásbarna kalcedon. A jáspis kő egy finomszemcsés kvarcmódosulat, a kínai kultúrában talizmánok, dísztárgyak készülnek belőle.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 42.5 + 7.5 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk