“Lemon Stone” fülbevaló

“Lemon Stone” fülbevaló, citromsárga kő ezüstszínű csavart fém elemmel. Egyszerű és mégis szembetűnő fülbevaló, remek kiegészítője lehet florális elemekkel díszített ruháknak vagy blúzoknak, de szimplicitása miatt kombinálható office stílusú öltözékkel is. A lemon kő a jáspis féldrágakövek családjába tartozik. A jáspis egy tömött, vörös vagy sárgásbarna kalcedon. A jáspis kő egy finomszemcsés kvarcmódosulat, a kínai kultúrában talizmánok, dísztárgyak készülnek belőle.

lemon stonefülbevalójáspissárgacitromsárgafémezüstszínűcsavartszimplaminimalistaféldrágakőékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsu

“Lemon Stone” fülbevaló

(kód: 7957)
780 FT
Divatékszerek bemutatása

“Lemon Stone” fülbevaló, citromsárga kő ezüstszínű csavart fém elemmel.

Egyszerű és mégis szembetűnő fülbevaló, remek kiegészítője lehet florális elemekkel díszített ruháknak vagy blúzoknak, de szimplicitása miatt kombinálható office stílusú öltözékkel is.

A lemon kő a jáspis féldrágakövek családjába tartozik. A jáspis egy tömött, vörös vagy sárgásbarna kalcedon. A jáspis kő egy finomszemcsés kvarcmódosulat, a kínai kultúrában talizmánok, dísztárgyak készülnek belőle.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 5.5 cm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk