Larvikite nyakék zöldesszürke gyöngyházzal és üveggyöngyökkel

Három larvikite, érme formájú kőből, zöldesszürke gyöngyházból és üveggyöngyökből álló nyakék. Az üveggyöngyök ritmikusan, egyenlő távolságra vannak elhelyezve. Larvikite átmérője: 2.5 - 3 cm A larvikit(szienit) egy földpátban gazdag magmatit (különféle szerkezetű, vulkáni) kő, úgy tartják, hogy csökkenti az izgalmakat, józanná és semlegessé tesz. A természetben fellelhető zöld színek nyugtatóan hatnak szemünkre és szervezetünkre, felfrissítenek és egyensúlyba hoznak a természettel. Ez a kiegészítő is egy szemnek kellemes, zöldes árnyalatokban játszó divatékszer, mely remekül passzol az ősz színeiben pompázó öltözékekhez.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsulavikitféldrágakőérmenyakékszürkezöldesszürkezöldüveggyöngygyöngyháztermészetes anyag

Larvikite nyakék zöldesszürke gyöngyházzal és üveggyöngyökkel

(kód: 7216)
4780 FT
Divatékszerek bemutatása

Három larvikite, érme formájú kőből, zöldesszürke gyöngyházból és üveggyöngyökből álló nyakék. Az üveggyöngyök ritmikusan, egyenlő távolságra vannak elhelyezve.

Larvikite átmérője: 2.5 - 3 cm

A larvikit(szienit) egy földpátban gazdag magmatit (különféle szerkezetű, vulkáni) kő, úgy tartják, hogy csökkenti az izgalmakat, józanná és semlegessé tesz. A természetben fellelhető zöld színek nyugtatóan hatnak szemünkre és szervezetünkre, felfrissítenek és egyensúlyba hoznak a természettel. Ez a kiegészítő is egy szemnek kellemes, zöldes árnyalatokban játszó divatékszer, mely remekül passzol az ősz színeiben pompázó öltözékekhez.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 49 + 4 cm