Lady Queen nyakék

A Lady Queen nyakék egy sor üveggyöngyből áll, melyek átmérője arányosan növekszik a karkötő közepe irányába. A középpontban egy 1.4 cm átmérőjű üveggyöngy áll, melynek mindkét oldalán aranyszínű fém díszítő elemek és piros, kék, rózsaszín virágokkal festett fimo krémszínű gyöngyök vannak elhelyezve. A középső részen elhelyezkedő gyöngyök virágokat és leveleket mintázó aranyszínű fém dekoratív elemekkel vannak díszítve, romantikus és grandiózus külsőt kölcsönözve a nyakéknek. A nyakék elegáns öltözékekhez, selyem anyagú ruhákhoz passzol legjobban.

ékszerékszerekdivatékszerdivatékszerekdivatnoikiegészítokiegészítokjewelryjewelleryfashionfashion jewellerycostume jewelleryruhákebizsuLady Queennyakékfehérüveggyöngypiroskrémszínűfimogyöngyaranyszínűfém elemekfehérkristály

Lady Queen nyakék

(kód: 7869)
1705 FT
Divatékszerek bemutatása

A Lady Queen nyakék egy sor üveggyöngyből áll, melyek átmérője arányosan növekszik a karkötő közepe irányába. A középpontban egy 1.4 cm átmérőjű üveggyöngy áll, melynek mindkét oldalán aranyszínű fém díszítő elemek és piros, kék, rózsaszín virágokkal festett fimo krémszínű gyöngyök vannak elhelyezve.

A középső részen elhelyezkedő gyöngyök virágokat és leveleket mintázó aranyszínű fém dekoratív elemekkel vannak díszítve, romantikus és grandiózus külsőt kölcsönözve a nyakéknek.

A nyakék elegáns öltözékekhez, selyem anyagú ruhákhoz passzol legjobban.

Divatékszerek méretei

Hosszúság: 47 + 5 mm

Divatékszer szettek, A következő párosítást ajánljuk